INDUSTRIJSKI PRINTER

Ovaj printer obezbedjuje izuzetno visoku produktivnost. Istovremeno sa termofiksacijom - linijski, čini nas jedinstvenima na ovim prostorima i u regionu.

Produktivnost: preko 2.500 m2 / dan
Brzina printa: 200 m2/h
Širina rolne: 2.6 m

DIGITALNA ŠTAMPA NA TEKSTILU

Ovaj printer koji pružia realističan izgled svakog kolora uz veoma visoku rezoluciju, istovremeno štampa i fiksira.

Produktivnost: preko 500 m2 / dan
Brzina printa: 48 m2/h
Širina rolne: 1.8 m

TERMO PRESLIKAČ

Štampa na sublimacionom papiru visoke rezolucije u punom koloru, preslikava se putem kalandre,. Preslikač pruža mogućnost štampe i preslikavanja motiva u visokoj rezoluciji, punih kolora na materijale koji nisu predhodno pripremani za direktnu štampu. Ovakav način štampe pruža mogućnost povoljnije cene otiska i povoljnije cene samog finalnog proizvoda.

Još jedna novina je mogućnost štampe na pamučnim materijalima i materijalima koji su mešovitog sirovinskog sastava. Želimo da naglasimo da nismo ograničeni formatom štampe. Odnosno možemo štampati na pamučnim materijalima do širine 1.8m dok dužina printa nije ograničena. Posebno interesantno je to da je štampa vodootporna, što je veoma bitno za proizvode kao što su reklamne torbe, reklamne kecelje, suncobrani, šatori, tende, lazybagovi i mnogi drugi tekstilni proizvodi.

CALANDRA

Calandra svetskog renomiranog Italijanskog proizvođača: TRANSMATIC, pruža visoku produkciju preslikavanja ( transfera sa preslikača ), kao i vosok kvalitet otiska u punom koloru.
Putem kalandre i prese ( pegle ) za preslikavanje možemo Vam ponuditi štampu i izradu: reklamnih majica, reklamnih kačketa, sportske opreme, štampa na torbama, podloge za miševe, tračice za ključeve, priveske sa vašim logotipom.
Pred toga i interesantnih proizvoda za poklone kao što su: ešarpe, reklamne marame, reklamne kecelje, reklamni jastučići, navijački šalovi, reklamne stolnjake, reklamni šalovi, krpice za naočare i mobilne telefone možete dobiti kod nas po vrlo povoljnim cenama.