PROIZVODNJA SUNCOBRANA

GMT COMPANY se svojim dugogodišnjim radom u digitalnoj štampi velikih formata (sublimatik štampi) specijalizovao za štampu i šivenje brendiranih suncobrana. Izrada suncobrana u digitalnoj tehnologiji u odnosu na sito štampu, daje nam mogućnost izrade suncobrana u kratkom vremenu, povoljnije cene izrade i veoma širok kolorit štampe.

Suncobrani Gmt Company nisu samo široko vidljivi nego su i prava atrakcija. Naši suncobrani pružaju zaštitu vašim klijentima od sunca ili letnje kiše i predstavljaju vaš brend i komapniju, bilo da se radi o gastronomskoj proslavi, sportskom događaju, koncertu, beer festu ili muzičkom festivalu.

Personalizovani suncobrani su veoma popularan medij za oglašavanje u letnjim sezonama, već dugi niz godina. Uspešno su se uvrstili kao neizostavani inventar u pivskim baštama, u caffe barovima, na plažama, na bazenima i terasama hotela.

GMT Company može da vam ponudi nekoliko modela suncobrana sa mogućnošću da ga izbrendirate tj. osmislite dizajn, a mi da vam odštampamo i sašijemo. U komplet suncobrana ubrajamo: konstrukciju aluminijum + odštampano platno (sašiveno i namontirano) + betonsko postolje. Više o modelima i ostalim karakteristikama suncobrana (štampi suncobrana, krojevima suncobrana) možete se upoznati na sledećim slikama:

Classic strong 3,5 x 3,5
Classic strong 3 x 3
Standard beach Ø180cm

MATERIJALI ZA SUNCOBRANE

Materijal na kome štampamo suncobrane je poliesterski impregnirani-vodootporan (do 2000mm WS), sa Uv zaštitom 6-7 i poseduje otpornost na buđ. Materijal je specijalizovan za ovu vrstu štampe i namenu.

Materijal bez štampe

platno

Materijal sa kolor štampom

platno

Materijal sa kapljicama vode

platno

DIGITALNA ŠTAMPA SUNCOBRANA

Štampa suncobrana se radi u digitalnoj sublimatik tehnologiji, bojama koje su otporne na UV zračenje i materijalu koji je pripremljen za ovu tehnologiju. Kod nas možete štampati suncobrane model 3,5×3,5m, suncobran model 3x3m i suncobrane Ø 155, 180cm. Površina za štampanje zavisi od odabrane veličine i modela suncobrana. Suncobrani se sastoje iz nekoliko segmenata (kriški), što manji broj kriški obezbedjuje manje spojeva i veću površinu štampe. Svi suncobrani mogu da se izrađuju sa bočnim karnerima ili bez njih. Karneri su sa strane suncobrana i takođe mogu da se štampaju. Print se nanosi sa spoljašnje strane i reprodukuje se na drugoj. Personalizujte svoj omiljeni model sa logotipom vaše kompanije, vašim proizvodima ili vašim individualnim favoritom.

Suncobran 3,5 x 3,5 m

platno

Suncobran 3,0 x 3,0 m

platno

Suncobran Ø 1,55 - 1,8 m

platno

ŠTA SVE MOŽETE

Možete kod nas kupiti komplet suncobran sa printom, pored toga nudimo i rebrendiranje suncobrana zamenu starog platna novim. Cene suncobrana sa štampom su veoma povoljne i niste ograničeni minimalnom količinom. Međutim za veće količine odobravamo dodatne popuste!!!

U našem asortimanu možete poručiti beachflag zastave raznih oblika i veličina. Možete da brendirate rediteljske stolice i ležaljke koje su idealan komplet uz suncobrane, kao i podmetače za stolice, brendirane stolnjake, reklamne jasučiće, reklamne kecelje i lazybag-ove (beanbag).